Tävlingsbild nr 18 i ”Sommartävlingen”

Karin sänder en så vacker bild på sin älskade och mycket saknade Gizze (Till höger) med syskonet Pärlan:
gizze_och_prlan
De två kattungarna tycks hålla tassen i ett mycket hemligt kattförbund?!

   Här finns fler vackra bilder på sibiriern Gizzmo, som tyvärr blev svårt sjuk och tassade över Regnbågsbron i början av månaden, han blev mycket sörjd… Så på något sätt känns det skönt i hjärtat att han får vara med här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tävlingsbild nr 18 i ”Sommartävlingen””

  1. Mjau hade den kommit från två håll så hade jag nog kunnat förklara det – men nu hann Karin före och det ordnade sig. Vet att du har ett gott hjärta och absolut inte vill göra NÅGON ledsen!
   NosPuss Wikki

 1. Söta, goa Nalle känner du mig inte bättre? Är ju du som tagit bilden dessutom.
  Visst fäller jag en tår när jag ser honom men sorgen behöver komma ut.
  Kram på er båda, Nalle och Wikkki.
  Karin

  1. Jodå Karin jag tror Nalle känner dig väl men ändå vill vara hänsynsfull – vi vet alla hur ont det gör att mista en älskad kisse… Ibland läcker sorgen ut bäst om den får torka tårarna i pälsen på en annan kisse. Tur att vi vet att du har några sådana till hands! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *