Tävlingsbild nr 16

Från Livbojens Sara kommer en rolig kattungebild till: (Ja man får skicka in flera!)

vefflanskrik
Den här vildingen heter Vesslan… Sara berättar: ”Våfflan kom från Örebro till oss, hon ser lustig ut som en ”surikat” eller vad de heter…fniss… Jättesöt. Jourhemmet adopterade henne direkt för hon var ju uuursöt och gick inte att motstå. Sedan bytte hon namn till Vesslan.”

Jag blir glad för varje katt som får ett nytt hem! Från Livbojen kommer också de glada nyheterna att kattungarna Teddie, Atlas och Albin tingats! ” Suveränt trevliga allihop de som kollat och tingat, riktiga djurvänner ut i fingerspetsarna!” Kan man annat än spinna???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 16”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *