Tävlingsbild nr 11

jippi
Här kommer ännu en söt liten kattunge – det är Jippi som ser till att hållas upp mot en anslående bakgrund, riktigt pampigt! Matte Annmi skriver:  ”Vill gärna vara med i Tävlingen med detta ?-e fotot på Jippi som liten…Hon hölls upp med vackra sjön bakom till himmelen & vi var såå ? ans Glada över att få tinga just henne att namnet var ingen tvekan.. JIPPI blev det & hon är en stor go fin Kattprinsessa idag med en lillasyster & en lillebror,alla högt älskade & vårdade ömt av matte & hussepusse!”

Mjau Jippi stor och vacker har du blivit – och är en mysig kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävlingsbild nr 11”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *