Lite läskande lek

isjakt
Stora matte tyckte att Landetkatterna såg så slokiga och värmeslagna ut – så hon hivade ut en näve isbitar på golvet… Gissa om det var kul! Till och med gammelkatt Semlan jagade blöt isbit över köksgolvet!
isbit
Annars är en immig drink rätt okej!

Här i Örebro har det regnat, åskat och t o m haglat lite. Det friskade upp faktiskt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lite läskande lek”

 1. Jaaapp, ”isbitsrace” är en mycket kiffig sport =^:^=! lite korta matcher i detta väderläge bara…

 2. Här fick vi en vattenfontän av Matte idag. Jag blev genast överförtjust och satt länge och lekte med vattnet och även drack en del, men min kompis Wilma är skeptisk till den, men hon kommer nog på hur bra det är om några dagar.
  Ingen åska eller regn här tyvärr så det är riktigt flämtvarmt.
  *nosbuffar*

  1. Wilma kommer nog att gilla den, bara hon får vänja sig! Det är gott med fontänigt vatten!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *