Tävlingsbild nr 5

När Tarzan var 11 veckor och mötte sin matte Catta första gången såg det ut så här:
tarzan
Hon berättar: ”Jag vet inte hur jag ska tolka att han räcker tungan till mig, men i övrigt visade han att han hade valt mig 😉 och nu, snart två år senare, visar han att han trivs bra hos mig, så det blev en lyckad adoption ”. Tarzan fick ett bra hem tillsammans med kompisen Woddy som älskar Tarzan och har gjort från första början, trots att han fick många utfräsningar och morrningar de första dagarna.

Matte har tydligen blivit allergisk mot sina missar och kämpar som bäst för att ordna upp saken – jag skickar en TröstTassKram och hoppas det kommer till en bra lösning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 5”

  1. Tack för TröstTassKramen.

    Det är min sambo som är allergisk och vi har löst det på bästa möjliga sätt. Om några veckor flyttar kissarna ner till mina föräldrar i Skåne där de kommer ha en lagom stor trädgård att busa runt i och en stor lägenhet helt för dem själva 🙂

    De har varit där flera gånger tidigare och uppskattar både platsen och mina föräldrar, så jag vet att det kommer att gå bra. På så sätt kan jag hälsa på dem när jag vill, ska bara åka 100 mil först ;). Men det är den bästa lösningen och jag är glad över att det går att fixa så 🙂

    Tack för omtanken

    1. Mjau så underbart att veta att du hela tiden kan ha kontakt med dem och kunna lite 100% på att de får det bra. Bonus också att komma till en bekant plats och känna sig trygg där redan! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *