Aj ett katthår i foten?!

fot1

Ett katthår kan sticka till och bli sylvasst samt göra ont som sjutton om det råkar tränga in i en mikroskopisk por-öppning under fotsulan!

Man tror inte att ett tunt ynka hårstrå ska kunna tränga igenom den tjocka hud man har under fötterna, men det är inte alls ovanligt. Vissa katters päls verkar vara ”vassare” än andras och oftare bli till stickor i husses eller mattes fötter.

Det kan dessutom sitta fast nästan som med hullingar och göra rejält ont att dra ut. Än värre kan det bli om hårstrået går av och en liten nästan osynlig ände blir kvar i huden – det är som att trampa in en synål i foten! Hoppas att du slipper råka ut för det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Aj ett katthår i foten?!”

  1. AJ, jag fick in vanliga klipphår i foten då jag hade salongen och en gång fick jag operera bort det. Men innan doktorn TRODDE MIG, haha.. han tyckte jag var galen tror jag.. Men som sagt det var precis som att gå på en nål, hua..
    Kram Jam o Spinn

    1. Mjau och det gör så oooooooooont! T o m mina långa slinkiga hårstrån kan stickas om de kryper in i huden… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *