Modeparaden på Kompis blogg

Mjau hi hi jag gillar Jenny som skriver bloggen åt katthemmet Kompis, särskilt när hon skildrar Marithas och Sonnys moderna kläder… 
kompis3
Men jag måste också låna den här bilden av Jenny och berätta vad jag ser:

Inte nog med att Jenny, trots intensiva studier, lyckas få tid att skriva trevliga bloggrapporter från katthemmet Kompis, hon är också en sådan där jysst vän som verkligen kan hjälpa till handgripligen också! Så på bilden ovan stryker hon rödfärg på brädor till katthemsbygget så att färgen skvätter härligt! En hel dag i värmen bidrog Jenny Kalle Pia m fl till jobbet, vad svettigt det måste ha varit?

Ni är toppen, alla ni som ställer upp för våra katthem, från norr till söder! Tur att ni finns! Önskar att jag kunde nå er och TassKrama er hela bunten!

PS. Kika på miljön bakom Jenny också – en härlig sommaräng som blir ljuvlig utsikt för framtida gäster på katthemmet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Modeparaden på Kompis blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *