Öppet Hus idag på Örebro Katthem!

Du kommer väl och hälsar på? Min matte och Stora matte ska vara på plats (Om bara Stora matte blir bra från sin förkylning!) kl 13-16 och alla katter så klart!!!

k_rtt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Öppet Hus idag på Örebro Katthem!”

    1. Tack för kattplimangen! Hoppas ni blir lika fina som ni brukar på era Siri-foton också!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *