Kattosten blommar!

Visste du detta om vår fantastiska natur?

kattost
En härlig liten malva-art börjar blomma nu och den heter något så mystiskt som KATTost! Kan du tänka dig att då finns det också en liten söt fjäril som heter KATTostvisslare:
kattistv
Vet du om några fler märkliga benämningar med ”katt-” i naturen? Kattfot och kattmynta känner ju de flesta till, men några mer okända? Här är en annan egendomlig kattblomma:

???????????????
???????????????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *