Wikki’s sommartävling!

Vilken är din festligaste kattungebild?
En bild på dig själv som liten eller någon katt du känner ska det vara… Gör en liten beskrivning och maila bilden till mig!
_b281
Ett fint litet kattpris finns att vinna – vad berättar jag i morgon! Tipsa dina kattkompisar om tävlingen! (Tazzlans unge Atlas ovan är utom tävlan – men det enda ”pris” som han önskar sig är ett eget hem!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki’s sommartävling!”

  1. Såå söt liten Atlas,håller tassarna för att han finner ett kärleksfullt livslångt hem…..

    Kul idé detta Jam & Kram från oss i Sommar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *