Matte kollar in måsar…

Varje dag när matte åker till och från jobbet, så passerar bussen en busskur på vars tak en fiskmås byggt bo:
b6
Fåglar är ena konstiga rackare – klokare boställe måste ju finnas?

b7
Boet städas bort ibland av någon och måsen kommer tillbaka och bygger nytt. Man kan inte annat än tycka lite synd om den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *