Hessu fixar gaddarna!

Inför radiobesöket på katthemmet idag så hade Hessu snyggat till sig på sitt alldeles speciella sätt:

_b278
Han är nämligen katten som älskar att borsta tänderna och leka med sin tandborste! Hessu tänker ju också att ”Om någon människa kommer och vill adoptera mig, så måste jag ju visa mitt bästa vita leende!”
_b279
Hessu visar gärna upp sin tandborstning för dig också, på Öppet Hus på Örebro Katthem på söndag eftermiddag! Adressen är Sockengatan 5 och det är mellan kl 13-16. Välkommen!
_b280
Så där, kolla vad fint det blev!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *