Nova porträtt nr 1

Eftersom jag gjorde en hel serie Wikki-porträtt förut, så har jag för rättvisans (Och Pips!) skull gjort en serie Nova-bilder också. Här kommer det första, visst är hon fin, min lillasyster:

nova_heart
Matte har tagit fotot, och så har jag laddat över det till picnik och gått till flien ”Create”, valt ”Seasonal” – ”Valentine’s effects” och hittat hjärtat ”Love Flare”! Visst blev det fint!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nova porträtt nr 1”

  1. Wikki, jättefin blev hon : ) Vår matte gillar med picknik och grejar massor i det : )

    Din lillasyster är så himla fin!

    NosPuss Sven och Signe

    1. Älskar min lillasyster! Men så är hon också den enda katt jag släpper nära mig och in i vår lägenhet…. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *