Nellie och hennes ungar har det bra

Twistie och Teddie växer och utforskar världen! Twisties ben är helt ok nu så det var tur att matte inte följde veterinärens avlivningsråd!
_b265
Teddie går att tinga – härlig liten misse söker hem! Twistie är tingad. Hon blir troligen långhårig och är så söt:
_b266
Men det är inte lätt att ta kort på en svart kattmamma som ger di åt två lika svarta kattungar…

_b267
Ni får gissa er till var de små sötnosarna gömt sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Nellie och hennes ungar har det bra”

  1. Mjau mamma Nellie är bedårande vacker! Ofattbart att någon kunnat lämna en sådan misse ute!
   Men nu har hon en härlig framtid väntande hos en fin familj!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, men Nellies matte längtar såååååååå efter sin flicka och Nellie längtar nog också!
   NosPuss Wikki

 1. Hej Wikki!
  Vad fint att du lade ut korten på Nellie, Twisti och Teddi på hemsidan! Det blev jättefina kort!
  Jag vill härmed även passa på att än en gång tacka för det generösa bildraget som ni alla varit med och samlat in till oss hemlösa missar!!! TACK från Tazzlan med familj, Nellie med familj, Missy med familj, alla moderslösa kattungar, alla vuxna katter, alla perserkatter mfl. Kattmaten (den nya) smakade bra tyckte flera perserkatter och Love Bambi och Blossom som varit med i testpanelen. Mycket knapervänliga bitar även för mindre katt-munnar.

  Ps matte (Sara) fick åka o köpa en AC idag till vinden för 3500 kr för Tazzlan o bebisar höll på o tuppa av där uppe. Nu ligger de och svalkar sig o har det bra!!!!

  Kram Wikki från oss alla missar, Tazzlan njuter av ”kylan” i bakgrunden o ungarnas pälsar är svala nu.

  1. Mjau vad skönt att ACn kom på plats den behövdes verkligen! Men Sara mitt lilla bidrag kan ju alltid komma katter till nytta, det är allt jag vill, och jag litar på att du förvaltar varenda krona. Men någon Florence vet jag nog inte om jag är. Bara en Wikipedia…
   TassKram Wikki

 2. Oj, vad mycket svart katt! Man kan bara ana att de är tre om man vet det i förväg. Hon är så vacker. Påminner om min älskade kisse. Och lilla Teddie är för söt. Så jättefint att söta lilla Twisties ben blivit helt bra! Inte avlivar man en kattunge för en sådan sak. Tänk om en ”människounge” fötts med ett ben som inte varit helt okej och läkaren förordat avlivning . . . Tror inte att det är vanligt.

  1. Mjau, jag är så glad att Nellies familj dessutom bestämde tidigt att ”oavsett hur eventuellt handikappad Twistie kommer att bli så ska vi adoptera henne och ge henne ett bra liv!” Modiga människor, sådana gillar jag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *