En tvärtom-Wikki

Supersnygga Stig är mönstrad som en Wikki fast tvärtom?

sommarstig
Tack för tipset kattvännerna Sven och Signe!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En tvärtom-Wikki”

  1. Wikki, tack söta du för dina fina midsommar hälsningar! Hoppas ni har haft det bra! Vi fångade en mus till vår matte och familjen när de kom hem från sin korta midsommar resa : )

    Stig är så stilig och lik dig : ) Kul att han kom med : )

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *