Köp fina kattbäddar hos Nalle!

Jag har provtassat och godkänt dem!

_b249
Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska sova i först?! Passa på idag om du är på Vilsta Marknad i Eskilstuna att gå till Nalles marknadsvagn med randiga markisen och köp en Wikki-testad kattbädd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Köp fina kattbäddar hos Nalle!”

 1. Vi har dem alla tre och slåss om vem som ska ligga var. Fick ju bara ha tre för matte måste ha en av oss i sängen. Någon ordning måste det ju vara säger hon, så det får vi ju ställa upp på!
  Nosbuff och nospuss Chickan, Sessan, Gizze och
  Skorpan.

  1. Mjau de är jättefina! Och nu har jag provtassat hela lagret och gett dem med högsta beröm Wikki-godkänt!
   TassKram Wikki

  1. Mjau det ska ni verkligen göra – och passa på att krama Nalle massor för det är hon värd!!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *