Nu är tavlan överlämnad!

Vilken fantastisk dag! Jag hade rätt i att vi skulle få åka till Landet, jag kände det på mig när vår goa husvakt kom… Husse tog mig och Nova till stationen (I åskregnet – men vi blev bara lite blöta!) där vi mötte matte och sedan hann lagom med tåget…

_b245

Stora husse hämtade oss på stationen och både Nova och jag blev ivriga i tassarna! Vi rusade ut ur våra åkburar – men hu nu ösregnade det och åskade på Landet också. Så vi stannade inne en stund och fikade och träffade Stora mattes gäster: Nalle och Lasse! Det kändes som fest!

Kolla vad vi kramas! *kurr*

Och så fick jag äntligen överlämna tavlan från Lady Thirty till Nalle:
_b246
Mjau, det kommer att dröja ett tag innan den hängs upp – men jag lovar att ni kommer att få se det: På katthemmet Kompis, när det blir klart!  *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Nu är tavlan överlämnad!”

 1. Vilket jättehärligt gos! Kul att träffa Nalle, som gör så fina saker. Matte önskar, att hon haft riktigt nära till marknaden för då skulle hon ha frossat bland fina, kattliga prylar. Kurr och burr.

 2. Visst vill man bara krama Naller och Lasse!!!! De är så hjärtegoda så det gör ont ibland.
  Kraaaaaaaaaaaaaaam Karin

  1. Mjau vi kramar MASSOR! *kurr*
   De är så ofattbart snälla så att ni anar inte! Jag ska berätta mer på bloggen senare! NosPuss Wikki

 3. Jo ni!!!!!!!!
  Det var allt härligt att få krama Wikki och träffa hennes underbara kattkompisar och människor.
  Skulle inte vilja ha detta ogjort för alla pengar i världen.Kramisar och nospussar till er alla.

  1. Mjau vi kan inte tacka nog! Tack för allt underbart!!! Vi har inte fattat vilken tur vi haft som fick vara på marknad med er… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *