Mjau men några fina katter till?!!

Man kan väl ändå aldrig få nog av vackra med-katter, eller hur?
_b234
En perserflicka i färgen svartsköldpaddstabby (Det ni, ett riktigt tungvrickarord!) hade söt liten haklapp. Hon heter Paola del Falco D’Oro. Undrar vad hon tänker på?
_b235
Hon kanske har läst den här skylten hos perserkompisen intill, S*Abfab Red Rover??? Den humoristiske killen ser ut så här:_b236

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mjau men några fina katter till?!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *