Fler utställningskatter…

_b231
Jag måste bara få visa några sköna bilder till från utställningen 5-6 juni! Den här t ex på vackra S*Utblicken’s Lucy – se så ljuvliga ögon!
 Och här kommer ännu en norsk skogkatt, S*Pysida’s Pigalle:_b232

Många tror att det heter skogskatt med ett S i mitten, men så är det alltså INTE – skogkatt är det rätta ordet!

Mer bilder kommer i morgon! Nu ska matte och jag sova!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fler utställningskatter…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *