Tack till Orijen/Acana!

_b192

Tänk er en kattälskare som ger bort en HEL LÅDA kattleksaker!!! Det gjorde Per och Jill på Orijen (Jag tror dessutom det var hon som hade så hjärtevarm och mysig röst i deras telefonsvarare???! *fniss*) till vårt lotteri!

Förstår ni varför jag slår kullerbyttor av lycka dessutom? För matte köpte lotter tills hon fick vinst bara för att kunna vinna hem en av de roliga snörbollarna till mig!  Den här högen leksaker skulle ni allt vilja vara med och lattja i, eller hur:
_b193

Eftersom det var så många kattleksaker, så hjälpte det till bra att få in lottpengar! Mjau, tack än en gång för dessa saker! Några stycken blev över, och de kommer att få trösta leksugna katter på Katthemmet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack till Orijen/Acana!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *