Mysiga montergrannarna

I en mäss- eller utställningshall vet man aldrig riktigt vad man får att samsas eller konkurrera med… Vi fick det så bra!!!

På vår ena sida fick vi Esmeraldas Kattshop som var jättemysiga och bidrog med saker till vårt lotteri – tack snälla för allt vi fick!  Montern var genomgående rosa och fick mig att känna mig exklusiv och speciell när jag hälsade på där!_b188

På vår andra sida om katthemmets lotteribord fanns teamet som kämpar för att få till en JourKlinik i Örebro-trakten så att vi får tillgång till en jourhavande veterinär, vilket nu saknas under nätter och helger – händer något akut så måste man ta sig till Strömsholms Djursjukhus.

_b189
Det här är ett projekt som jag verkligen stöder! Läs här vad tidningen NA skriver om det.

Jag hoppas det får ett snart förverkligande och kan hjälpa många sjuka och skadade djur att slippa långväga resor i kritiska situationer. Läs mer på hemsidan! Bor du i Örebro? Det kostar 1000 kr per helår att bli medlem vilket ger:

– Tillgång till jourveterinär med reducerad jourtaxa

– Reducerat pris på förebyggande hälsovård i form av en vaccination & en hälsoundersökning

– Rabatt vid köp av fullfoder

– Reducerade priser på utvalda kurser & föreläsningar

– Ett gratis ”prova på sim”

Också tjejerna i den här montern skänkte kattmat till oss – och så snaskade matte på väldigt gott godis som de hade… *fnissar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mysiga montergrannarna”

  1. Wikki, underbart tänk så mycket härliga katt saker det finns! Vi älskar idén med jourklinik hade gått med definitivt om det var här! Vi har ett stort sjukhus som har öppet dygnet runt. Det känns tryggt.

    Idag ringde veterinären och frågade hur Sven mår, det gillar matte : ) Omtanke som värmer!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *