Wikki the FlatCat

En FlatCatWikki har du aldrig sett förut… Men eftersom jag inte ville visa mig halvnaken på kattutställningen på Conventum, så följde jag vännen Skeeix smarta koncept och lät Stora matte tillverka en Wikki!

flat
Ville var med och höll i limsprayen och såg till att fotona inte fastnade i gräset. Stora matte höll sig utomhus, för limspray har en förmåga att hamna lite överallt…

bord
På det här sättet kunde jag vara med och inte bara bevaka Katthemmets bord och lotteri, utan även prova på en rad andra begivenheter, helt på mitt eget sätt, en klätterbyggnad till exempel:

torn

Och hälsa på en kollega (Den stiliga tysta typen) i en katthage för kattungar:

hage

…och fått massor av presenter till katthemmet!!! Dem visar jag mer av i morgon, tror jag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikki the FlatCat”

  1. Ja, skall man vara överallt så där som du, måste man nog kopiera sig ordentligt! Men du, vilken fankattisk klätterborg?!? *imponerad* Hoppas att det gick riktigt bra för dina tvåbeningar idag och att utställningens första dag blev genomlyckad!

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Mjau, vi har haft en helt underbar dag med massor av geerösa vänner! *spinner* Rapport kommer! Träffade underbara rexar! NosPuss Wikki

  2. Vad fiffig du är Wikki, som ser till att slippa visa dig halvnaken men ändå göra ett så fantastiskt jobb för Örebro Katthem!

    Om det är några från Stockholm som råkar läsa det här så är det Café Katt på Stockholms Katthem söndag den 6 juni kl. 14-17 och alla är kattans välkomna för att fira nationaldag med fika med dopp och för att titta på alla fina katter som längtar efter ett alldeles eget hem.
    Stolta svansviftningar nationaldagen till ära – och så massa nosgos till Nova och dig från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *