Wikki Porträtt nr 3

Vad tror ni att jag hittat på den här gången??!

sommarwikki
En elegant Sommar-Wikki får ni idag, kära vänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikki Porträtt nr 3”

    1. Matte gjorde en blomsterkrans av maskrosor. Hm vi hittar fortfarande delarna överallt i lägenheten! Film med hur Nova fixar kransen kommer! *fniss*TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *