Kvällspromenad…

Husse, matte, Nova samt Stora Matte och jag har varit ute på en tur – det blir ett varv runt huset bara, men oj vad mycket det är som ska nosas igenom!
el_katt1
Nu ska vi vila tidigt, för i morgon är det arbetsdag! Vi får se om min förprogrammerade blogguppläggning fungerar – jag har anlitat en KabelKatt som ska hålla i Kontakten! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kvällspromenad…”

  1. Visst är det härligt att komma ut.Det finns så mycket lukter att man blir helt slut. Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *