Wikki Porträtt nr 1

Jag firar sommarens start med att leka med programmet Picnik lite grann:

lila_wikki
Oj oj vad det går att modifiera en Wikki! Skulle jag vara snygg som lila?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikki Porträtt nr 1”

  1. Wärsta Marelin Monroe är du! Så roligt för Picnik är kopplat till mattes Flickr sida : ) Där gör vi med massa bus. Wikki du måste nästan ladda upp den som din profil bild där! Det skulle vara så COOLT! 🙂

    Svennis benis klenis äter pencilinis : ) Den heter Vetrimoxin vet och vi skall ge honom den så fort husse kommer hem, krävs två att hålla : )

    Ha en skön dag med hela familjen : )

    TassKram Sven och Signe

    1. Mjau stackars Sven, jag vet – har också ätit Vetrimoxin och det är BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! *spott fräs* Varför går det inte att uppfinna kattpencillin med sardinsmak!?TassKram Wikki

  2. Du är allra finast som du är, Wikki. Till och med när Matte och Storamatte tagit fram rakmaskinen är du finast! Nosgos i mängd från Sullivan (& Pumba, som inte har svansplym men är en fin kille ändå)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *