Känslan för idag

regn1
Skulle vara skönt om det torkade upp lite nu… Häromdagen när matte skulle flytta några blomplantor i vår rabatt var det så blött att hon inte ens behövde vattna, och idag tar de stackars växterna antagligen simlektioner?

Tänker på alla missar som går ute och blir våta…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Känslan för idag”

  1. Vad är nu detta? Regnar det hos er? Här på Ö-landet är det strålande solsken, vi är båda ute och njuter i fulla drag. Vi ska se om vi kan skicka en del av solen till dig också. Tasskram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *