Matte mår lite bättre

…och igår orkade hon vara upp en stund. Jag tror att det där med Missys kattungar piggade upp henne och influensviruset kanske har stuckit sin väg nu?

fluvirusesw
Jag har i alla fall buffat bort alla virusar jag hittat! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte mår lite bättre”

  1. Härligt 🙂
    Då kanske din matte som verkar tycka om lite unika saker tassa in mé dig Wikki till oss & läsa om ett litet tips /Jam & Kram från oss i ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *