Hälsning från Tussi!!!!

Här kommer en hälsning från Tussi:

2010-05-21 kl 14:52
Hej alla rara kattkompisar och tvåfotade vänner!
Jag ska först och främst tacka för all support och omtanke för mej och mitt lidande. Nu har jag äntligen kommit hem till en vänlig familj som även har kompisar till mej. Om jag får säga det själv så har den här tiden varit fruktansvärd och hemsk, men inget ont som inte har något gott med sig. Jag har busat med hunden Scott och nosat lite på Missan och Simon. Simon är en äldre herre, så jag blev lite rädd först, så jag fräste mot honom första gången, men nu är det mycket bättre. Nya matte och husse är snälla och vill klappa mig, men jag vill busa. 
Nu ska jag sova – gäsp – en stund…
Så många jamar och kurr kurr från Tussi!!!

Tack Tussi! 
Och du ska veta: Vi är många många här i HitteKatts-Sverige som önskar dig hjärtinnerligt ”Lycka till!” 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hälsning från Tussi!!!!”

  1. Åhh…vad glad jag blir att du har fått ett eget hem. Önskar dig all lycka i världen.

    Nosspuss

    1. Mjau, och jag är stolt och glad att ha fått berätta om Tussi här på bloggen! *kurr*TassKram Wikki

  2. Å, så bra att du fick ett gott hem, söta lilla Tussi!!! Jag läste om dig i Metro och undrade hur det skulle gå för dig tillsammans med de andra katterna. Vad skönt att få veta att det gick bra! Du är väl värd att ha det riktigt bra, du söta lilla kissekatt. Hoppas du får ett långt lyckligt liv.

    1. Mjau, nu tycker jag att Tussi har haft nog med vedermödor och instämmer med dig: Att hon ska få ett långt lyckligt liv!TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *