Verklig Visbykatt

Undrar vem den röda väktaren i ringmuren är?
kv
Det var lite mer än ett år sedan de här bilderna fångades av Arkland på morgonpromenad. Skickligt – och så jamandes vackert att jag bara får pälsfrossa!
kv1
Jo då, i gluggen under sadeltornet sitter en fluffig röd katt!
kv2
Kan det vara BrandsKatten!?kv3
Det vet bara Katten själv…. Underbar bildserie, eller hur? Så fort jag såg den visste jag att jag bara måste be om lov att få visa fotona här för er kattälskare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Verklig Visbykatt”

    1. Mjau men jag skulle också vilja prova att klättra i en så där pampig mur…
      TassKram Wikki

  1. Wikki det var SÅ fint! Och den sista bilden är att dö för! Vilket ljus, vilken katt! Allt är ju perfekt! WOW!

    TassKram Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *