Nova rymde…

Vi vaknade allihop i morse och tassade upp som vanligt… Jag tiggde morgongodis, men mattarna konstaterade snabbt att det var alldeles för tyst kring godisburken: ”Var är Nova?!”
_b136
Det var väldigt tomt på Nova. Hon hade nämligen smitit ut på morgonen när Stora husse släppt ut någon av de andra katterna!

Husse gick ut på gården och ropade på henne, och hon kom glatt skuttande från sitt favoritställe under vedboden! Buskatt!

Fast nu får hon vara ute medans vi andra packar ihop för att åka hemåt igen. Jag putsar pälsen, det som är kvar, för att vara fin – vi ska stanna och fika hos husses farmor på vägen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova rymde…”

 1. Busiga Nova!! =)

  Mig stängde matte in i linneskåpet i helgen! Hon bytte sängkläder och för att få göra det i fred utan fyra huliganer som hängde sig i lakanen fick vi rumstera om i linneskåpet…jag somnade! När jag sedan ville ut var dörren stängd! Gissa om jag krafsade!!

  1. Men det är ju så kul att busa under lakanen!
   Bara man inte gör som min mindre begåvade kompis Tanja, som inte hittar ut därifrån…

   TassKram Wikki

 2. Men gumman då, Tanja…

  Min matte har en tvåbent väninna som heter Tanja…hoppas hon hittar ut ur lakanen =)

  1. Mjau, man får hjälpa henne ut, hon lägger sig bara i en olycklig rund bulle där under och skriker på hjälp… *fniss*

   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *