Skönt med gräs under tassarna!

_b132

Jag har i alla fall fått kurera magen med att få vara ute på egen tass och äta äkta grönt Landet-gräs! Det var ljuvligt. Gräset var alldeles nysköljt och krispigt efter regnet, ja sannerligen delikat.

_b133

Sedan hittade jag det som var kvar av där Stora matte hade planterat sin kattmynta. Ja, det som var kvar av den…. Såg ut som om en bomb hade gjort något, det var en mindre krater i rabatten.

Ville och Tanja var med oss ute, och Nova blev så lycklig över att få gå lös. Hon känner igen sig här på Landet också nu, och vet var man kan gå omkring och smyga sig under bodar, hus och bakom poolens sargar och sådana ställen som jag berättat om.

Men sedan var jag ju ännu fuktig i pälsen och blev lite frusen, så jag gick in. Nova ville inte in, så husse fick gå ut och hämta henne.

I morgon ska vi göra katt-tårtan, om min mage blivit bättre! Då ska jag visa människornas tårta också! Nu har jag fått en jätteskön bädd på en mjuk mjuk mörkblå fleecefilt, och bara myser! NattiKurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Skönt med gräs under tassarna!”

 1. Måste jama att du passar alldeles utmärkt där bland gräset. Du är så fin. (Novas svans är också fin så klart)

  Ha de riktigt härligt på landet. Grattis till Husse från oss.

  1. Mjau men min svans såg för eländig ut… Tog hela eftermidagen att fixa till den!
   TassKram Wikki

 2. Åh Wikki vilken härlig bild på dig och vi ser Nova svansen med : )

  Krya på din mage! Vi gräver i mammas alla rabatter och har gått loss på den vita kattmyntan men den rosa har vi lämnat. Hon hittar små presenter i rabatterna från oss med om du förstår : )

  Ha en skön ute-helg!

  TassKram från Sven och Signe

  1. Magen verkar ok idag. Men idag blir jag blöt igen – av att springa ute i regnvåta gräset… *suck* Det skulle ju vara fint väder?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *