Nova har beställt KattKalasMusik

…så idag svänger vi Svans! Rock it, cool cats!

https://youtu.be/xSE9Qk9wkig
Hon trodde ju att det var älsklingen Pip bakom klaviaturen… men jag har bokat de här tuffa synthkatterna, mer i min smak:

https://youtu.be/gEAyHkFd6F4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova har beställt KattKalasMusik”

    1. Mjau, det måste vara något riktigt läckert! *slickar om munnen* – men jag tycker det ser lite läskigt ut, tänk om pinnarna är vassa?!

      NosPuss (försiktigt) Wikki

    1. Mjau, jag gillar också deras synnerligen egensinniga verk! Tycker mig hitta inspiration från tdidga Kraftwerk-låtar?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *