Grattis Husse på Födelsedagen!

Mjau må han leva, mjau må han leva
Mjau må han leva uti hundrade år!

Kurr kurr hurra, kurr kurr hurra!

nytt_b4
Världens Bästa MatLagarHusse!
Stora Kramar från Din Nova och Wikki!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis Husse på Födelsedagen!”

    1. Mjau, vi har gett husse paket och det rolliga är att när han plockat åt sig innehållet så får vi leka med paper och snören! Myyyyys!
      NosPuss Wikki

  1. ? Vi Grattulerar…Vi Grattulerar ? Vi Grattulerar Wikkis HussePusse ida’…

    Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!!!!!
    ***GRATTIS***

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *