SaffransTiger

Husse har gett Nova ett nytt smeknamn…. jag tycker det är så underbart vackert: ”Min SaffransTiger…”

kok__large
Nova blir så generad av lycka att hon gömmer nosen… ”Är jag verkligen en SaffransTiger???!” – jo minsann, en prickig tiger som kan… t ex dyka från tornet…. Så här:
rebro__large19

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “SaffransTiger”

  1. Kurr kurr kurr Pip, jag har det bra! Nu har vi fått jättefint på balkongen med nya blommor och liggplatser och städat, så jag kan ligga och sola mig ännu saffransguldigare i pälsen hela eftermiddagarna! Och drömma om dig…
   MysKurr Nova

 1. Åh vi spinner här Wikki, Nova och du har de bästa människorna!

  Vi måste få lov att sno detta till våra katter vi känner på Flickr! Inte för att de är lika fina : ) men de kallas oftast bara for orange eller giner! Så fint!

  Nos Puss Sven och Signe

  1. Mjau det får du gärna! Visst har husse och matte uppfunnit ett underbart ord? Och nu väntar jag bara på att jag ska få något fint smeknamn också. Inte bara MegaPälsBoll!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *