Snart i fatt Stina

137

Hi hi nu är jag snart ifatt dig, Stina! *spinner loss*

Stina ”Eyescreamtattoo” är den coolaste kattägda tatuerare som jag vet. Men egentligen vet ni, så tycker jag att ALLA katter ska vara tatuerade, som jag själv är! Med ID-märkningen så klart!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Snart i fatt Stina”

  1. Vår första lilla vovve hade en ID-tatuering i örat (annars är det ju inte så vanligt nu för tiden, brukar vara chip som gäller). Det syntes jättebra eftersom han hade stora, upprättstående öron. Många människor trodde att vi hade tatuerat hunden för att han skulle matcha sin tatuerade matte, haha.

    1. Mjau jag undrar om man inet skulle ha ID-märkningen tatuerad på sin människa också? Så kunde man bara para ihop katt + människa om man tappade bort någondera? *fniss*
      Snyggt tatuerade människor är cool!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *