Ska vi göra video-PR för våra katthemskatter?!

Idén verkar helt suverän, se här:

https://youtu.be/cGmBND30NG8
Katten Braveheart är nu adopterad… men Fire väntar fortfarande:

https://youtu.be/dzGHEcc6LUM
Det här borde vi väl kunna göra för våra katthemskatter också?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Ska vi göra video-PR för våra katthemskatter?!”

 1. Hej
  Det tycker jag låter jättebra.
  Jag tänker nästan: ”Varför har man inte tänkt på det tidigare”. Så solklart är det!
  Kramar o nospussar i massor..

  1. Mjau visst är det sant??! Jag daskar till mej själv med tassen och tänker ”Hallå är du korkad Wikki eller?”… Nu ska här filmas! Matte var är våran handcam?!
   NosPuss Wikki

 2. Margit Vieri, hemsidesansvarig på Stockholms Katthem filmar regelbundet våra 4-benta gäster. Filmerna finns på såväl Youtube som föreningens hemsida. Inte musiklagda, men väl med Margits småpratande med kissarna. 🙂 Och så en liten text under + länk till hemsidan från Youtube. Det kan säkert alla katthem göra. Allt som krävs är en digitalkamera och ett Youtube-konto och så engagemang så klart. Och det har hon, ’våran’ Margit!

  1. Mjau, någon sådan person måste vi också hitta, och göra bra filmer?! *kurr*
   NosPuss Wikki

 3. Allt som får våra kattkompisar som söker egna hemma att synas är bra tycker vi! Nosbuff

 4. Husse har funderat jättelänge på att göra en slags musikvideo. Men då det är lite allvar bakom det hela, så vill/får han ju inte bara ta en bra sång och göra det med. Då blir artisterna jättearga och äter upp husse.

  1. Mjau kanske din husse kan fråga Slumpens lillmatte om han får låna någon av deras häftiga låtar och sedan göra en ”Sippo the Commando Cat”video a la cool?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *