Solblänk i pälsen – men akta igelkottarna!

Idag slutar många sina jobb tidigt och hinner njuta lite av dagens solsken, i kväll blir det majbrasor någonstans ute i naturen…

igelkott

Men snälla alla rishögseldare! Kolla igenom så att ni inte har några djur gömda i den tänkta Valborgsbrasan!

Det gäller igelkottar, skygga kattmammor med ungar, småfåglar som hunnit bygga bon! Ingen vill väl att någon av dessa ska brännas till döds, så sök igenom eldningshögen ordentligt innan den tänds! Tack på förtass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Solblänk i pälsen – men akta igelkottarna!”

 1. hej.
  matter tittar ut genom fönstre och konstaterar:
  -nej-det va varmt igår och regnade inatt-alltså allergivarnig-håller sig inomhus.
  /men glad valborg på er.

  1. Mjau allergi är inget vidare! Matte är pollenkänslig så hon måste ta allergitablett och ögondroppar för att klara sig… Synd när det är den vackraste tiden på året nästan nu att vara ute – innan det blir för varmt. Men matte brukar tycka att det lättar efter ett regn, då är all pollen bortspolad ett tag.
   NosPuss Wikki

 2. Sååå bra att du uppmärkasammar och varnar för detta, Wikki! Vi känner oss faktiskt oroliga över detta :-(.

  Tasskram

  1. Den måste jag verkligen ta en titt/lyssna på! Tack för tipset! Sådana är alltid välkomna!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *