Hej matte Solveig och katten Sixten Sparre!

sixten_sparre

Jag blir så rörd att få höra från Stora matte att ni läst om mig i tidningen och tycker om min blogg, och ordnat fan club för mig i minst halva Blekinge, ungefär, var det så?! Tackar, tackar! *kattleende*

Sixten, jag ser på fotot som jag fått via mailen att du är såååå tjusig, absolut en äkta ÄdelKatt! Nu så måste jag ju visa att du har en sådan här högst speciell egen skylt också:

villa_solveig_
Den där tilläggsskylten nedtill, den beundrar jag storligen! *tassapplåd*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hej matte Solveig och katten Sixten Sparre!”

  1. Ja, den där Sixten var ju en riktigt stilig herre, men vi Sixten katter brukar vara ena riktiga stiliga exemplar, eller hur. Vi är många som följer din blogg och som kommer fortsätta följa den livet ut. ”Nospuss” från Sixten på ön.

    1. Åh tack för det! Mjau, jag har den djupaste respekt för alla Sixten-katter… De är alla speciella!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *