En SolKattsDag

Jag öppnar dörrar och fönster, vädrar ut vintern och släpper in solen… Gör det, ni också! Gå ut och bara andas in känslan av kommande sommar!

Nu tassar jag ut en sväng, och bara njuter! _b121
Återkommer till kvällen! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En SolKattsDag”

  1. Mjau det är ju mycket som ska kollas när man är ute… Jag blir så ivrig!
   NosPuss Wikki
   PS. Nova skickar en lördagsgodispuss!

  1. Mjau, är jag kändis??! =^:^= Jag är nog bara vanlig ´katt i grund och botten, fyra tassar och en svans!? *ler*
   Men visst är det spännande att få vara med på Kpmpis reportage…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *