Nattsnurr

linkgetbinjpg2

Händer det er också ibland? Man vaknar klockan 3 och har drömt att man försovit sig, rusar upp, ser att det är fel, somnar om. Det går tre minuter, så vaknar man igen – det känns som flera timmar senare, man har försovit sig igen, men klockan är bara fem minuter över 3 och så somnar man om igen. Vaknar några minuter senare, samma dröm…. Börjar kännas tjatigt och blir inte bättre av att det fortsätter likadant, vaknar var femte minut tills väckarklockan verkligen ringer klockan 5.

catnap1

Vad pågår i kroppen? Ska man lita på att det är en signal att det kanske är något man borde stiga upp klockan 3 och fixa? Eller är det bara ”Nattsnurr” i hjärnan, bäst att somna om igen?! *gäspar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *