Hemmets Journal berättar om katthemmet Kompis

Här kan du läsa artikeln från nyss utkomna Hemmets Journal – jag hoppas så att det betyder att det kanske kan komma mer hjälp till Kompis – eller till det närmaste lokala katthemmet hos alla tidningsläsare!

Mjau, jag nämns i den där artikeln, men jag tycker det finns hundratals andra som gjort ännu mer… *nosrodnad* – alla som räckt ut en hjälpande Tass ska känna sig stolta! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hemmets Journal berättar om katthemmet Kompis”

 1. Visst finns det de som gjort mer för Katthemmet Kompis. Men det finns inte någon som gör så mycket för alla som du.

  En jättepuss på din söta nos och nomineringen till Kattguldet står jag fast vid.
  Du inspirerar så många att läsa vidare och engagera oss i alla stackars hemlösa katter så för mig finns ingen annan värdig detta.
  Men jag skall lägga en röst på Maritha o Sonny också. Vilka kämpar.
  Glöm inte påminna i din blogg om att det snart är försent ATT RÖSTA.
  PUSS O KRAM
  NALLE.

  1. Tack snälla snälla Nalle! De orden värmer mer än något guld i världen! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Ja, artikeln i tidningen var ju hela två och en halv sida. Matte säger att synd att de måste korta ner så på vad som sagts i intervjuerna men att hon ju förstår varför… Vilken fin familjebild de satt in dig, din matte och stormatte, skojigt :-)! Vi hoppas också att artikeln ska bringa mer hjälp till Kopis, och, vi tycker inte att du ska nosrodna och förringa din instas, du är guldvärd i ditt engagemang, Wikki!!!

  Många tasskramar på dig och din familj =^:^=

  1. Tack snälla ni, *spinner* men det känns som att allt jag gör är att skriva en massa ord, och det verkliga katträddandet, det sköter en massa andra, som också är värda guldet… Jag är ju bara en liten bloggkatt. 🙂
   NosPuss Wikki

 3. Matte har lovat oss att köpa tidningen med artikeln så vi får läsa den också. Det är verkligen underbart hur snabbt det går med byggandet av nya kompis, så spännande att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *