Hjälp Jojo att döpa sina kattungar!

alla
De tre ungarna är tre veckor nu och börjar behöva sina egna namn! Lämna namnförslag här hos Jojo! Visst är de söta:
ettan
Jag föreslår: Mustard (=Senap för den röda), Muscot och Mumma!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hjälp Jojo att döpa sina kattungar!”

  1. Tockna sötgrötar! Har vi varit så små och goa också, tro???

    Vi lyckades inte lämna någon kommentar i Jojos blogg, men det ser väl varenda katt att de heter Meeny, Miny och Moe?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *