Vad ska jag ha för tårta?

Snart fyller jag år, och måste komma på hur min tårta skall se ut… Att goggla på ”cat cake” var ju fullständigt otroligt, det finns hur mycket häftiga skapelser som helst:

catlover
calico
blackcatcake
trta
trta1
catcake

Jag får allt fundera ett tag till!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vad ska jag ha för tårta?”

  1. Mjau, det närmaste vi kommit är faktiskt dinosaurietårtor… *fniss* sedan finns ju den där berömda smulpajen med chokladkorvar a la kattlådda…
   TassKram Wikki

  1. Vore ju kul att göra en Wikki-tårta bara man kom på hur man får svart marsipan? *kattleende*
   NosPuss Wikki

  1. Det bästa av allt är ju att en hemmagjord tårta kan man fylla med vad man vill! Sardiner eller makrill till exempel!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *