Solkatt

_b120
Man ska fånga vårsolen, säger gammelkatt Semlan. Idag kom den äntligen tillbaka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Solkatt”

  1. Mjau, Semlan har kattmouflage av högsta graden nu i det strimmiga fjolårsgräset. Hon har svårare att kattmouflera sig på vintern…
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, och matte har varit på Kattis hela eftermiddagen, så vi har fått pyssla om husse!
   *kurr*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau det är inte du att ha en balkong – det har vi också! Med säkert nät så att inga kissar ska trilla ned!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *