Saker som VÄRMER i gråvädret

Alla vi katter har päls i varierande grad – ja, nakenkatterna undantaget, men har du klappat en nakenkatt? Det känns nästan som att de har päls i alla fall, det är som att klappa en varm persika! Supermysigt!

Och i våra pälsar håller vi oss nästan alltid varma. Men sedan finns det en värme som kommer från hjärtat, en glädjens värme, och den känner jag massor utav idag när jag tassar runt på nätet. Tänk att det finns så mycket att vara glad för!

sprangningb
Först och främst är det allt som händer med katthemmet Kompis som gläder mig (Och säkert många andra, som bidragit till deras hjälp!) för nu går det framåt med stormsteg… Igår sprängdes det bort sten och packades marken av duktiga Nybro Gräv&Schakt-Kalle, han är en pärla den killen, samt det kom leverans av dörrar och fönster som skänkts!!!! Ja, har ni den minsta susning om hur många dörrar ett hus behöver och att det inte finns en enda dörr att köpa för under 1000 kr, så fattar ni att det var en fanKATTastisk gåva från bland annat Osbyföretaget Ekodoor AB – mjau då skulle ni också dansa svansdans som Kompiskatterna gör!
135

Och så tassar vi på med att rösta på Göteborgs Katthjälps idé i 21 dagar till! Nu finns en presentation av juryn för den som är nyfiken! Förslaget ligger på andra plats och det är glädjande och spännande att följa! Rösta på!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Saker som VÄRMER i gråvädret”

 1. Jag har faktiskt klappat en nakenkatt och den var verkligen hur varm som helst! Faktiskt varmare än en katt med päls. Det hade jag aldrig trott! 🙂

 2. Ja, Maritha och Sonny förtjänar ju alla fan6tastiska människor som faktiskt finns omkring dem och hjälper till på olika sätt, man blir så glad och varm i hjärtat :-D!

  Fankattiskt är också att Göteborgs Katthjälps förslag nu har 5108 röster (var precis inne och röstade igen)och knappar in på ettan!!!!! TjooMjauuuuu =^:^=

  Tasskramar

  1. Gnyl det är nåt strul och jag kommer inte åt att rösta… suck. Får försöka igen om en stund.
   NosPuss Wikki

 3. OJ OJ OJ!! bara några FÅ klick från att katthems iden ligger på första plats.

  alla 7 katter tasstrampar i takt här och HOPPAS den kommer upp på första plats.

  Samtidigt spinner vi mjukt för det som händer hos katthemmet kompis, vilka eldsjälar det finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *