Som vårens första tussilago…

Ni vet ju hur mycket man längtar efter vårens första tussilago på dikeskanten? Ni vet, den där ynkliga lilla gula gnistan, i ett hav av brunt nedtryckt fjolårsgräs, som signalerar att NU är det äntligen dags för vår?!!! Jag har sett ännu ett likadant tecken:

kompi

FRIGOLIT! Och inte vilken frigolit som helst, utan de cellplastskivor som ska bilda delar till grunden för katthemmet Kompis! Nu, kära kattvänner, börjar det verkligen hända saker! Läs mer på Kompis blogg, där Jenny regelbundet rapporterar om allt från hönsgård till kattbygge! Det är där frigoliten signalerar sitt tydliga budskap: Det nya katthemmet är på gång!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *