Äntligen lite lite gräs ute!

eastercathappy

Tänk ändå att ett magert litet grässtrå utomhus kan smaka så gott! Nu när man suktat efter ”riktigt gräs” hela vintern så blir man alldeles prillig i pälsen av att hitta en mager grästufs i ett soligt lä-hörn på gården. Resten av våren och sommaren är man liksom inte medveten om den GräsLyx man vadar i?! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen lite lite gräs ute!”

 1. Slumpen hoppade ut genom fönstret idag och kände efter lite i trädgården. Efter bara 10 minuter kom han jamandes in i hallen och tittade nästan anklagande på mig för att han frös om tassarna.. Vår snö har bara försvunnit fläckvis och han har inte fått koll på var han ska sätta tassarna än.
  Haha, du måste kolla ett kul klipp från youtube jag la in på min blogg:) Du kan ju redan ha sett det men det hade inte jag så nu har jag torkat ”skratt tårar” Katter ÄR kloka djur:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Stackars Slumpen, inte kul när man vill ha sommargräs under tassarna! Men nu får du se till att kastrera honom så att han inte drar iväg på friarstråt!!
   NosPuss Wikki

  1. KurrMys, har lite annat bus som kommer! Men nu ska jag rösta på idétävlingen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *