Vi har fått superfina PåskKort!

jipmygo
De här två PåskKorten kommer från Jippi, Mynta, Goe och deras snälla matte Annmi! Tack snälla vänner för alla vänliga kommentarer varje dag! *spinner*  (De har en fanKATTastiskt vacker blogg dessutom. Rena konstverket!)jip_my_go

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi har fått superfina PåskKort!”

  1. Mjauuarn’s Stor ÄRA att få hamna i denna otroliga Blogg Wikki Mästerbloggkatten med det stoora ?…

    Påsk Jam & Kram från oss Annmi med Jippi,Mynta & Goe!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *