Dags att ta fram påskkatterna!

Jag tycker inte att kaniner, harar och kycklingar eller höns har ensamrätt på påsken! Vi katter kan faktiskt också vara med – och då inte bara som kvastdekorationer! På påskägget till exempel:

cat_angel_easter_egg
Hur ser dina påskäggs-katter ut?!! Kika på Beckys påskägg, så kommer du att få inspiration till en helt ny påskäggs-värld!

beckys_egg1 blue_cat
oriental_cat_egg

pair  umbrella_cat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags att ta fram påskkatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *