Olga, nästan som en Wikki?

Hälsa på hos katterna på Djurhemmet Tassebo!

Gör ett besök på Påskmarknaden:
NU PÅ SÖNDAG 28 MARS 2010
kl 11-15
Stor loppis med mycket
nyinkommet samt våffelservering!

Bland annat de här skönheterna väntar på just dig!olga
Visst är hon tjusig, katten Olga – och ganska lik mig!       =^:^=

”Olga hittades vid Vasatorps koloniområde. Är en mycket kelen katt när hon känner sig trygg.” är allt som står om henne på sidan.

camelia1

Kanske träffa Kamelia? Hon är en äldre Perserflicka som råkat mycket illa ut. När hon kom till Tassebo var hon full av tovor, mycket mager, inflammation i hela munnen och klorna hade växt in i huden. Nu har veterinären hjälpt Kamelia, dragit ut flera tänder och opererat  klorna, hon har också blivit av med sin toviga päls. Nu söker Kamelia ett lugnt hem (utan barn) hos någon som har mycket erfarenhet av Perserkatter, och som vet vilket jobb pälsen kräver. Hon är en helt underbar katt som fortfarande litar på andra människor trots allt hon har fått gå igenom!

tussi1
Eller kika på söta Tussi som är svart och vit. Hon hittades i Ängelholm, i mycket dåligt skick. Öronen var förfrusna och var på väg att ramla av. Veterinären beslutade att operera bort öronen direkt. Tack vare den snälla människa som hittade honom och ringde Tassebo är nu Tussi världens underbaraste katttjej, kelen och pratglad, och längtar efter en ny familj som inte bryr sig om att det fattas ett par öron! (Den familjen kommer att få enormt mycket glädje av Tussi.)

Massor av katter drömmer om egna människor, där på Tassebo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Olga, nästan som en Wikki?”

  1. Mjau det var enimponerande fotosamling! *spinner* Lyckliga Tussi! Tack för tipset!
   PåskNosPuss Wikki

 1. Åh, de här söta kisarna bor, för tillfället…, på katthemmet som ligger i våran stad, ett av de vi stöder regelbundet! Vi rekommenderar alla som kan att besöka marknaden! Matte och husse ska ta sig en sväng dit men vi blir hemma och fixar lite med påskriset istället, vi gillar inte när det blir för ”crowded”, vi vill helst stå i centrum själva ;-), *hi hi*. Nospuss

 2. Hur många katter har egentligen förfryst öronen i vinter? Stackars djur 🙁
  Tussi är i vilket fall hur söt som helst. Söt nos och vackra färger.
  Jag hoppas att påskmarknaden innebär att någon/några katter får ett hem!

 3. Hejsan alla små kusiner, ett litet mjau från lilla kisse Kisa [ genom min husse till er alla ]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *